Посетете ни и в социалните мрежи

ИНСТРУКТОР

Десислава Стоянова

От малка обикалям по българските планини, катеря върхове, влизам в пещери, пътувам с каяци по реки и езера. Обожавам живота сред природата, чистия въздух и свободата на действие.


БИОГРАФИЯ

Аз съм Десислава Стоянова. Майка на двама синове. Родом съм от гр. Шумен, завършила ГПЧЕ ‘‘Н. Вапцаров‘‘ специалност Английски език и Френски език. Бакалавър Английска филология и Педагогика. Магистър специалност Езиково обслужване на Туризма и Бизнеса. Понастоящем студент в ОКС Магистри по специалност Спортна анимация в НСА ‘‘В. Левски‘‘.

Спортувам от дете, обичам да пътувам и разучавам  места, традиции и култура. Любознателността ми винаги ме е водила към нови места, занимания и интереси.

От малка обикалям по българските планини, катеря върхове, влизам в пещери, пътувам с каяци по реки и езера. Обожавам живота сред природата, чистия въздух и свободата на действие.

От 1997 година се занимавам с пещерно дело, туризъм ,алпинизъм и екстремни спортове. Инструктор съм по пещерно дело и спасител в пещери и пропасти. Помощник инструктор съм на стената за катерене в гр. Стара Загора. Имам професионален опит в работата с деца като педагог в училище и богат опит в организирането и провеждането на занимания на открито с опознавателна и рекреационна дейност, както и в провеждането на тимбилдинг програми за малки и големи, така и в по-екстремни начинания за любителите на силните усещания.

От години вземам участие в различни състезания на пещерна тематика- за скорост, сръчност и технически знания.  От 2012г. до сега  водя класирането при жените в състезание за скоростно изкачване. Имам няколко участия и в международни контести с втори и трети места.

Редовно участвам в регионални, национални и международни експедиции.

Изкачила съм всички високи , и не толкова високи планински върхове в България.

Юли 2019 г развях трибагреника от върха на Матерхорн.

Организирала съм безброй пътешествия , екскурзии и мероприятия за деца, студенти и възрастни. И продължавам да търся нови дестинации, върхове и предизвикателства.


  • ПОДХОД
  • СЕРТИФИКАТИ
  • НАГРАДИ

Работата с деца е удоволствие . Двупосочен процес, в който малките авантюристи учат нас  как да бъдем свободни и да се забавляваме. А ние, порастналите , учим тях как да бъдат отговорни и всичко да се случва безопастно.

Бакалавър Английска филология и педагогика
Магистър Езиково обслужване на бизнеса и туризма
Магистър Спортна анимация
Сертификат за Работа с хиперактивни деца
Спасител в пещери и пропасти
Инструктор по пещерно-приложни дисциплини
Свидетелство за успешно преминат курс по алпинизъм

  • Първо място Скоростно изкачване по ТЕВ 2012-2021г
  • Първо място Куполмастер 2021


ПРИРОДА

Приключения сред природата

КАЯЦИ

Пътешествия по вода

РИБОЛОВ

Ще клъвне или не?!


ТУРИЗЪМ


Предоставяме Ви невероятната възможност да се впуснем в морски или горски туризъм и заедно да опознаем красотата на дивата природа на България.


ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ


КАТЕРЕНЕ


Ще се впуснем сред най-дивите кътчета на Рила, Пирин и Родопите ще се научим на нови знания и умения за едно забавно, полезно и интригуващо преживяване.


ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ


КАЯКИНГ


Разходки, плуване или на каяк пътешествие, водни игри и състезания по реката са гаранция за вашите положителни емоции.


ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ


ПЕЩЕРИ


Ще се научим да се ориентираме по местната флора и фауна, по небесните тела, по карта и компас, за да може винаги да знаем местоположението си сред природата.


ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ