Посетете ни и в социалните мрежи

 Лятна морска ваканция в ММЦ Приморско, х-л Хелиос

Невероятно красиво и спокойно място за отдих и почивка , в непосредствена близост до морския бряг. С широка плажна ивица, дълга 12км, между гр. Приморско и гр. Китен. Комплексът разполага с 400 легла

НАСТАНЯВАНЕ: 4-местни стаи, с климатик, телевизор, собствен санитарен възел и балкон. Осигурено е ежедневно почистване, малка хавлия 1бр., течен сапун и тоалетна хартия.

ИЗХРАНВАНЕ:  Ресторант/столова, състоящ се от 2 големи зали. Разнообразно меню и изобилие от ястия на шведска маса, без ограничение по количество, обслужване на смени, по график. В ресторанта и общите части са осигурени диспенсъри с минерална вода и чашки за еднократна употреба.

МЕДИЦИНСКО  ОБСЛУЖВАНЕ: лекарски кабинет  с дежурно мед.  лице  през деня,  лекарства от първа необходимост и линейка на разположение в комплекса.

ЗАЛИ: Две многофункционални зали за учебни занятия, уърк шопове, мастър класове, курсове и др. Многофункционална климатизирана зала /150 кв.м/ с паркетно покритие, огледала, станкa за балет, проектор, екран, озвучаване.

СПОРТ

 • СПОРТЕН КОМПЛЕКС на територията на ММЦ Приморско с професионално футболно игрище с размери 100м х 50м;
 •     2 баскетболни и 2 волейболни площадки, които се ползват по график от групите настанени в ММЦ Хелиос;
 •     АТРАКЦИОНЕН ПАРК „ХЕЛИОС“ с полигон за стрелба с лък, стена за катерене, обслужвана от професионални инструктори и аниматори от Излез.ком;
 •    СПОРТНИ ПЛОЩАДКИ на територията – открита за стрийт фитнес и закрита за фитнес, игрище за баскетбол, площадка за плажен волейбол;
 •    И ОЩЕ: Игри и занимания сутрин на плажа

СПОРТ на ПЛАЖА: Площадка за плажен волейбол и разнообразна спортна анимация с щафетни игри, ориентиране, водна аеробика и екипни тренинги.

ПЛАЖ с дължина 1.5 км., който се намира на 250 м. от почивната база. Всички групи след инструктаж плажуват организирано в обособена територия на плажа за деца, ползват безплатно чадъри и за тях се грижат спасители, пост 7.

В  помощ  на  ръководителя:  осигурява  се  по  график  (от  2  до  4  часа  на  ден)  помощник ръководител за групата, ако не е предвиден такъв предварително.

УДОБСТВА:  Просторна  рецепция,  туристически  офис,  безплатен  интернет  в  общите  части,

сладкарница, обособени места за отдих в комплекса и зелените площи, зали, спортни площадки. И ОЩЕ:  Безплатно ползване на сейф за ръководителите, тенис маси, спортен инвентар (федербали, топки и др.)

РАЗВЛЕЧЕНИЯ

 • Голяма сцена на  открито  12  на  10  метра,  оборудвана  с  необходимото  озвучаване  и осветление с 250 седящи места.

Малка сцена, място за прожекции и на филми

 • Лагерно огнище с музикални вечери.
 • Детска дискотека всеки ден, музикални партита.
 • Ателие  акрил:  рисуване  върху  платно  по  даден  сюжет  и  декоративно  рисуване  на чинийки и саксийки;
 • Ателие  декупаж:  изработване  на  творчески  пана  с  техника  декупаж  и  изобразително изкуство;
 •    Ателие апликация: изработване на картички с морска тема;
 •    Ателие фолклор: работа с вълна и изработване на картини от вълна;;

ПРЕДЛОЖЕНИЯ за 2022 година в хотел Хелиос/ММЦ Приморско

Дати 2022 година 20.05 – 20.06.2022 20.06 – 05.10.2022
Цена за 6 дни / 5 нощ. 380 лв. 415 лв.
Цена за 7 дни / 6 нощ. 420 лв. 470 лв.

Цената включва: трансшпрт, настаняване в 4 местни стаи с климатик и ТВ, изхранване – закуска, обяд и вечеря на шведска маса, курортна такса, медицинско обслужване в хотела през деня, чадър на плажа 1чадър/за 4туриста, ползване на зали по график, спортни площадки.   Настанените групи ползват по график също и спортна и забавна анимация, майсторски класове, стена за катерене, стрелба с лък .

В цената е предвиден 1 ръководител на група от 10-12 деца, всички други придружители  (възрастни)      –  ползват  цена  по  договаряне.  Ръководителите  се настаняват по трима.

Срещу допълнително заплащане може да се ползва стадион, професионални тенис кортове

(шамот), СПА център Магнолиите, плажни атракции и др.

Настаняване след 14.30 ч., освобождаване до 11:30 ч. Първа услуга вечеря, последна обяд.

Срокове  за резерваци и и анулации: Резервации и анулации се приемат само писмено на

адрес: adventurusti@gmail.com   При направени анулаци  се удържа депозита.

С цел пoдобро туристическо обслужване се трудят:

– екип от  възпитатели, които се грижат за реда на територията денонощно;

–    наличие  на  собствена  линейка,  дежурно  мед.  лице  денем  и  обзаведен  лекарски  кабинет  с лекарства от първа необходимост;

– туристически офис от 8 ч. до 23 ч.

 

Свържете се с нас:

e-mail: info@intellectuallkids.com: www.intellectuallkids.com

   Мениджър анимация: Десислава Стоянова,    тел.0885567997